Türk pizzacısının ödüllü belgeseli "Hi, I'm Hakki" BluTV’de

BELGESEL 22.09.2023, 13:20 22.09.2023, 16:51
Türk pizzacısının ödüllü belgeseli  "Hi, I'm Hakki" BluTV’de

Toronto Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülünü kazanan Türk göçmenin başarı hikayesini anlatan ‘Hi, I’m Hakki’ belgeseli discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayına girdi. ‘Hi, I’m Hakki’ belgeseli, şu an kendi pizza zincirine sahip, başarılı bir girişimci olan Türk pizzacısı Hakkı Akdeniz’in başarı hikayesini anlatıyor.

Belgesel, 21 yaşında ABD'ye göç ettikten sonra kendisini New York City'nin sokaklarında evsiz olarak bulan Hakkı Akdeniz yabancıların yardımıyla iş bulup kendini geliştirmesini ve sınırları zorlamasını anlatıyor. Uluslararası Pizza Expo'da Dünya Pizza Oyunları'nda yeteneklerini sergileyip ödül kazanan Akdeniz, sonrasında kendi dükkanını açmayı başardı. Kendi pizzacısını açması ise yalnızca bir başlangıçtı.

Hakkı Akdeniz'in etkileyici hikayesi ‘Hi, I’m Hakki’da, onun başarı yolculuğuna katılan tüm insanların yer aldı. Toronto Belgesel Uzun Metraj ve Kısa Film Festivali'nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü kazanan Magnolia Networks yapımı belgesel bugün itibariyle discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)