“Acemi Anneler” yakında TRT 1’de başlıyor

DİZİ 15.10.2020, 10:42 16.10.2020, 09:17
“Acemi Anneler” yakında TRT 1’de başlıyor

Bu sezon, birçok yeni yapıma imza atan TRT 1 yeni yayın dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sıcacık ve bizden hikayesiyle gündüz kuşağının yeni dizisi “Acemi Anneler” TRT 1’de başlıyor.

19 Ekim Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 15.45’te TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak dizinin çekimleri Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dizi, anne olmaya hazırlanan dört yakın arkadaşın hem hüzünlü hem neşeli hikayesini sıcacık bir aile atmosferinde ekranlara taşıyor.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncular da rol alıyor: Merve Üçer, Begüm T. Turay, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk, Berk Bakioğlu, Cantuğ Tural, Tolga Akman, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Eken, İpek Çeken, Zeynep A.Metin, Nermin Uğur, Murat Volkan Benli, Deniz G.Koçman, Başak Vural, Tüğçe Özbey, Tamer Aykut, Aslı Bayyiğit, Rümeysa Ay, Ayça Dokumacı, Doğukan Demirci, Bade Çalışkan.

Çocukluklarından beri her dertlerini her mutluluklarını paylaşan dört candan arkadaş Nil, Sevda, Beyza ve Ceren bu kez bir kadının hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluğu, annelik heyecanını yine hep birlikte yaşayacaklar. İş hayatının zirvesinde olan Nil’in hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrenmesi, hamileliği sırasında defalarca bebeğini kaydeden Beyza’nın hayal kırıklığı, hepsinden önce evlat sahibi olan Sevda’nın üçüncü çocuğunun ardından yaşayacağı sürpriz durum, yıllardır tüp bebek tedavisi gören Ceren’in umutlu bekleyişi, seyirciye sıcacık, bizden, tanıdık hikayeler anlatacak.

Yorumlar (0)