"Ada Masalı"nda dengeler değişiyor

DİZİ 17.08.2021, 13:20 18.08.2021, 13:26
"Ada Masalı"nda dengeler değişiyor

Bambaşka hayatlara sahip Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda birleşen kaderlerini romantik bir dille seyirciye aktaran Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Star TV'de olacak. 

Dizide, Haziran, Hakan’la karşı karşıya kalmıştır. Poyraz, Haziran’ın çığlıklarını duyduğunda ikiliyi bulmakta gecikmez. Haziran da Poyraz da arbedede yaralanırlar. Poyraz, Haziran için o kadar endişelenir ki hisleriyle ve son aylarda yaşananlarla ilgili kendiyle yüzleşmek zorunda kalır.

İdil, Zeynep’le Latif’in düğününü engellemeye kararlıdır. Haziran da bu evliliği onaylamaz. Bu sırada gizemli biri oteldeki suit odayı iki aylığına kiralar. Ancak hiçbir şeyi beğenmediğinden Haziran ve Poyraz odayı baştan yaratmak zorunda kalır. Bunun için çıktıkları yolculukta ömürlerinin sonuna kadar unutamayacakları Elsa Hanım’la tanışırlar. Elsa Hanım, Poyraz ve Haziran’a asla unutamayacakları bir şey öğretir.

Poyraz, Haziran’la konuşmaya hazır olduğunu hissettiği anda harekete geçer ancak bu sırada odayı tutan kişi de otele giriş yapar.

Yorumlar (0)