Agatha Christie'nin bir romanı daha dizi oluyor

DİZİ 23.02.2023, 14:45
Agatha Christie'nin bir romanı daha dizi oluyor

Polisiye romanın kraliçesi Agatha Christie'nin bir romanı daha dizi olarak ekrana gelecek. Ülkemizde "Zehiri Kim Verdi" adıyla yayımlanan Murder Is Easy'nin uyarlaması BBC One'da, kanala bağlı dijital platformlar BBC iPlayer ve Britbox'da ekrana gelecek.

2015'ten beri ekranı Christie uyarlamalarıyla buluşturan BBC'de And Then There Were None, The Witness for the Prosecution, Ordeal by Innocence, The ABC Murders ve The Pale Horse dizileri de yayınlandı. Sarah Phelps'in kaleme aldığı beş diziye Britbox'ta ekrana gelen, Hugh Laurie imzalı Why Didn't They Ask Evans katıldı.

raninitv'nin haberine göre; Murder is Easy,  Mammoth Screen ve Agatha Christie Ltd. ortaklığıyla ekrana gelecek. İki bölüm sürecek ve çekimlere yazın başlanacak. Sian Ejiwunmi-Le Berre senaryoyu kaleme alırken Meenu Gaur (World on Fire) ise bölümleri yönetecek. Kadrosu daha sonra açıklanacak.

Kendi halinde bir köy olan Wychwood’da Miss Pinkerton çeşitli iddialarda bulunmaktadır. Ona göre sessiz ve kendi halindeki bu köyde iki cinayet işlenecektir, üstelik kurbanlardan biri de köyün doktorudur. Kadının kehanetlerine inanmayan Luke Fitzwilliam, söylenenleri oldukça saçma bulur. Ancak kısa bir süre sonra Miss Pinkerton’un trafik kazasına kurban gitmesi ve hemen ardından The Times gazetesinde çıkan Dr. Humbleby’ın beklenmedik ölüm haberi, Luke Fitzwilliam’ı oldukça endişelendirir. Acaba şimdi sırada kim vardır?

Yorumlar (0)