"Aile" dünya ve Türkiye'nin trend listesinde!

DİZİ 29.03.2023, 12:41 30.03.2023, 10:17
"Aile" dünya ve Türkiye'nin trend listesinde!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Özgün hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yayınlandığı günden bugüne her hafta çok konuşulan dizi, dün akşam ekrana gelen dördüncü bölümüyle üç kategoride de en çok izlenen dizi oldu. Sosyal medyada ise hem dünya hem Türkiye listelerinde trendlerde yerini aldı.

Hikayesi giderek merak uyandıran ‘Aile’, dün akşam ekrana gelen soluksuz bırakan dördüncü bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. AB’de 9.15 izlenme oranı (rating) 22.64 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 8.87 izlenme oranı (rating) 20.15 izlenme payı (share), Total’de ise 5.82 izlenme oranı (rating) 13.82 izlenme payı (share) elde ederek üç kategoride de Salı akşamı en çok izlenen dizi oldu.

Çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla çok konuşulan ‘Aile’, dün akşamki bölümüyle sosyal medyanın da gündeminden düşmedi. #Aile etiketi Twitter Türkiye’de 8 saat 20 dakika, dünya listesinde ise yaklaşık 1 saat boyunca TT listesinde yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile karakterlerinin isimleri de uzun saatler trend listelerinden inmedi. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Yorumlar (0)