Akın Akınözü performansıyla gündem oldu!

DİZİ 18.06.2022, 11:47 20.06.2022, 09:36
Akın Akınözü performansıyla gündem oldu!

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Akkaya, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Kayacan ve Ülkü Duru gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, dün akşam 26. bölümle ekran macerasını noktaladı. 

Kaderimin Oyunu'nun final bölümünde Asiye ve Cemal sonunda yaşanan tüm acıları ve kötü günleri bırakarak yeniden nikah masasına oturdu. Cemal'in ihanetiyle sarsılan ve oğlunun da kendisinden uzaklaştığını düşünen Helin, silahla nikah törenine geldi. Odada duvağını çıkaran Asiye'nin yanına gelen Helin, intihar etmeye çalıştı.

Helin'e engel olmaya çalışan Asiye ise silaha sarıldı. Çıkan arbedede de Asiye vuruldu. Apar toar hastaneye kaldırılan Asiye, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Eşinin ölümüyle yıkılan Cemal rolünü oynayan Akın Akınözü ise performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Akınözü, performansıyla kısa sürede Twitter'da trend listesine girdi. Oyuncunun performansı için "Akın'ın oyunculuğunu içten hissettim, ağlattı" yorumları yapıldı.

Yorumlar (0)