Akkız ve Batuga kavuşacak mı?

DİZİ 31.05.2022, 15:18 01.06.2022, 09:30
Akkız ve Batuga kavuşacak mı?

atv ekranında büyük ilgi gören ilk bölümüyle sezonun yeni dizileri arasında reytinglerde en iyi başlangıcı yapan "Destan" yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de seyirci karşısına çıkacak.

Dizide, Arçuray’ın görevlendirmesi ile Batuga ve Akkız, tacı saklaması için Ulu Kam Esrigün’e teslim etmek üzere yola çıkmıştı. Esrigün Kam’ın çadırına vardıklarında beklenmedik bir şekilde birbiriyle müjdelenen Akkız ve Batuga, kuşak bağlamış ve Esrigün Kam tarafından birliktelikleri ilan edilmişti. Aşıklarımızın bu yeni durumu Gök Saray’da nasıl bir yankı uyandıracak? Sevenler bu sefer kavuşabilecek mi?

İTBARAKLARIN SARAY OYUNU

İtbaraklar Gök Saray’a gizlice sızarak Gökbenleri öldürmüş ve hazırladıkları otları yakarak Alpagu Han, Temur ve Kaya Teginlerin odalarını duman altında bırakmışlardı. Dumanın bayılttığı Alpagu Han, Temur ve Kaya’nın akıbeti ne olacak? Gök Hanlığının soyu bu suikast girişimden zararsız mı kurtulacak, yoksa bedeller mi ödeyecekler?

HANLIK SOYU TEHLİKEDE

Sarayda Barak Han’ın tacını arayan İtbaraklar yeni oyunları için Alpagu Han, Temur ve Kaya Teginleri bayıltmışlardı. İtbarakların yeni oyunu çepir zehiri belasıyla karşı karşıya kalan Alpagu Han, iki çıkmazla karşı karşıyadır. Ya Han, soyunun canı için tacı Obar’a verecek ya da kendi canı ve oğullarının canından Türk budununun selameti için vazgeçecektir. Bu çıkmaz karşısında Akkız ve Batuga’nın çepir belasından kurtulmak için yapacakları plan başarılı olacak mıdır?

Yorumlar (0)