"Alien" televizyon dizisiyle geri dönüyor

DİZİ 15.12.2020, 16:47
"Alien" televizyon dizisiyle geri dönüyor

FX, bilimkurgu serisi “Alien”ın evreninde geçen bir televizyon dizisinin hazırlanma aşamasında olduğunu onayladı. Disney’in 10 Aralık’ta gerçekleşen “Investor Day” (Yatırımcı Günü) etkinliğinde duyuruyu yapan FX’in başkanı John Landgraf, projenin başına “Fargo” ve “Legion”ın yaratıcısı Noah Hawley’nin geçeceğini söyledi.

Independent Türkçe’nin Deadline‘dan aktardığı habere göre, Landgraf, 1979’daki “Yaratık” (Alien) ve 2017’deki “Yaratık: Covenant”ın (Alien: Covenant) yönetmeni Ridley Scott’ın projeye yürütücü yapımcı olarak katılması yolunda görüşmelerin de devam ettiğini bildirdi.

Bununla birlikte proje, “Alien” evreninde Dünya üzerinde geçen ilk hiâayeye sahip olma özelliğini barındırıyor. Landgraf, projenin ilk filmin hiç bitmeyen dehşetini ve James Cameron’ın 1986’da yönettiği ikinci filmdeki aralıksız aksiyonu harmanlayacağını belirtti ve devam etti; “Kişileri koltuklarına geri döndürecek derecede korkunç ve heyecanlı bir yolculuk olacak.”

Bununla birlikte, projeye Hawley’in liderlik etmesi için görüşmeler birkaç aydır devam ediyordu. Hawley kasımda yaptığı açıklamada projeye henüz “kendisini adamadığını” söylemişti.

Yorumlar (0)