"Alparslan: Büyük Selçuklu" dünyaya açılıyor

DİZİ 29.11.2021, 10:52 30.11.2021, 10:30
"Alparslan: Büyük Selçuklu" dünyaya açılıyor

TRT'nin iddialı dizilerinden, başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un rol aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu'nun uluslararası dağıtımını MISTCO üstlendi.

Şirketin genel müdürü Ayşegül Tüzün, konuyla ilgili "Uyanış: Büyük Selçuklu'nun geçtiğimiz yıl harika bir performansı vardı ve Alparslan bu dizinin spin-offu. Türkiye için bir yenilik. Genelde hikayede sonrasında neler olduğunu görürüz ama burada öncesinde olanları izleyeceğiz. Türklere kapıları açan Sultan Alparslan'ın hikayesi. 

Projeyle ilgili çok heyecanlıyız. Yalnızca Alparslan'ın hikayesini ekranda görme fırsatından değil, ayrıca Barış Arduç ve Fahriye Evcen'i de ekranda birlikte göreceğiz. Tarihi anlatım bir yana aşk da dizinin önemli bir parçası olacak ve uzun bir aradan sonra ekrana dönen Fahriye Evcen başrolde yer alacak. Halkın ve uluslararası ortaklarımızın da bu çifti ekranda göreceği için bizim gibi heyecanlı olduklarını düşünüyorum. Dizi için beklentilerimiz yüksek ve dünya genelinden büyük ilgi görüyor," ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)