Alparslan: Büyük Selçuklu sezona iddialı bir giriş yaptı

DİZİ 20.09.2022, 10:56 20.09.2022, 15:42
Alparslan: Büyük Selçuklu sezona iddialı bir giriş yaptı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ilk sezonuyla reyting birinciliğini elden bırakmayan Alparslan: Büyük Selçuklu, yeni sezonun ilk bölümüyle sezona iddialı bir giriş yaptı.

Güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru, kuvvetli prodüksiyonu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan “Alparslan: Büyük Selçuklu” 2.sezonun ilk bölümü olan 28. bölümü izleyicilerden alkışları toplayarak yine gönülleri fethetti.

Dizinin 28. Bölümünde; Nizamülmülk ve Alparslan’ın bir araya geldiği ve duygusal anların yaşandığı sahne sosyal medyada da çok konuşuldu. Alparslan ve Seferiye Hatun’un Sultandan gelen emir ile evlenmesine karar verilmesi Alparslan, düşmanının kızı ile şimdi ne yapacak sorusunu sordurttu. Son sahnede Alparslan’ı omuzundan yaralayan Seferiye Hatun ile Alparslan’ın ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği ise izleyiciyi ikiye böldü. Grigor’un Yınal ve Alparslan’ı birbirine düşürme planı bozuldu ancak Grigor’un yeni hamlesinin ne olacağı yeni bölümler için merak konusu oldu.

Yorumlar (0)