Alparslan: Büyük Selçuklu zirveyi koruyor

DİZİ 11.10.2022, 11:11 12.10.2022, 10:15
Alparslan: Büyük Selçuklu zirveyi koruyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, gün birinciliğini korumaya devam ediyor. Dün gece yayınlanan bölüme Alparslan ve Seferiye’nin nikah sahnesi damga vurdu. Sahneye sosyal medyada binlerce yorum geldi.

Güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru, kuvvetli prodüksiyonu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin 31. bölümü izleyicilerden büyük beğeni toplayarak yine en çok izlenen dizi oldu. Dizi, Total’de 5.46 izlenme oranı, AB’de 6.39 izlenme oranı, ve ABC1’de ise 6.55 izlenme oranıyla ulusal çapta tüm reyting gruplarında birinci sıradaki yerini korudu.

Dizinin 31. bölümüne; Alparslan ve Seferiye’nin düğün sahnesi damga vururken, Seferiye’nin kardeşi Gülce’ye kavuşma sahnesi ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Erbasgan’ın Yınal ve Öke ile yaptığı konuşmayı duyan Gevher çok üzüldü. Gevher ve Erbasgan’ın şimdi ne yapacakları ise merak konusu oldu. Son sahnede Seferiye’ye suikast düzenlenmesi ve bu suikastın Yınal’ın üzerine atılması çok konuşuldu. Sahne izleyenlere Yınal aklanabilecek mi sorularını sordurdu.

Yorumlar (0)