“Annedir Sırrıdır Çocuk”un ilk tanıtımıyla beğeni topladı

DİZİ 10.03.2022, 12:12 11.03.2022, 13:56
“Annedir Sırrıdır Çocuk”un ilk tanıtımıyla beğeni topladı

Yapımını Ntc Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, TV8 ekranlarının yeni dizisi “Annedir Sırrıdır Çocuk” yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük beğeni topladı.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in paylaştığı dizinin tanıtımında, Defne’nin, (İrem Helvacıoğlu) doğum yaptığı hastanede bebeğinin kaybolması sonrası yaşadığı büyük acı ekrana gelirken, Meryem’in (Selin Yeninci) bebeği neden çaldığı ise merak konusu oldu. İki kadının geçmişteki arkadaşlığından başlayan hikayenin sonrasında neler yaşanacak?

Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.

Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk çok yakında TV8’de..

Yorumlar (0)