“Arka Sokaklar” 16. sezona başlıyor

DİZİ 17.09.2021, 14:03 18.09.2021, 09:40
“Arka Sokaklar” 16. sezona başlıyor

Kanal D’nin büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen fenomen dizisi “Arka Sokaklar” 16. sezona başlıyor. Sevilen dizi bu akşam yeni sezon ilk bölümü olan 595’inci bölümü ile ekrana geliyor.

Yapımcılığını, Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz’un yaptığı fenomen dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yer alıyor. Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünün özeti ise şöyle; Engin ve Başak’ın bebeklerinin kaçırılmasının ardından Ferhat ile ekibimiz arasında amansız bir takip başlamış ve bütün ekip Memo bebek için seferber olmuştur. Ekibe komiser yardımcısı Emre ve Aslı katılmıştır. Rıza Baba ve ekibi güneydeki yangınlara destek için olay yerine giderler.

Rıza, Mesut, Hüsnü, Emre, Cemal, Ezgi, Selin polislerimiz yangın söndürme çalışmalarına katılır. Ekibimiz yangına müdahale ederken hararetli dakikalar geçirecek ve kendilerini tehlike altına atacaktır. Ferhat kendi adamı Mahmut’u öldürmesi için kiralık katil Koray’ı tutar.Koray ‘ı takip eden ekibimiz Memo bebeğin izine rastlar. Ferhat elinde kalan mallarla birlikte, Payrazköy’deki tekneyle kaçmaya çalışırken ekip baskın yapar.

Varlıklı bir aileden gelen Ziya, gasp ettiği taksilerle, avına düşürdüğü kadınları öldürür. Ziya yeni bir av peşindedir. Ailesini otogardan almaya giden Melike yeni avıdır. Acaba Memo bebek yaşıyor mu? Engin oğluna kavuşabilecek mi? Ekip Melike’yi kurtarabilecek mi?

Yorumlar (0)