"Aşk Mantık İntikam” 4 yıl sonraya gidiyor!

DİZİ 03.12.2021, 13:27 04.12.2021, 09:19
"Aşk Mantık İntikam” 4 yıl sonraya gidiyor!

Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal’ın uyarladığı “Aşk Mantık İntikam” bu akşam saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak. 

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide aradan dört yıl geçmiştir… Ozan Çağla’yla hala kağıt üzerinde evlidir. Ela adında bir kız babasıdır artık. Esra’nın dört yıl önce Londra’ya gidişiyle ikisinin de tüm hayatı değişmiştir. Esra Londra’da Çınar’la evlenmiş ve Atlas adında bir erkek çocuğu annesi olmuştur. Ancak Esra’nın dört yıl önce karnında büyüttüğü ve doğurduğu bir çocuktan fazlasıdır.

Dört yıl sonra Esra ve Ozan’ın yolları yeniden kesişir. Ekrem ve Elif’in gerçekleşecek düğünü için Londra’dan İstanbul’a gelen Esra’yı ailesi özlemle ve mutlulukla karşılasa da Ozan tam tersi yıkıcı bir öfkeyle yüklüdür… Arif geçirdiği rahatsızlık sonrasında çocuklarını, Esra ve Ozan’ı toplayarak onlardan öyle bir istekte bulunur ki herkesin hayatı kaçınılmaz şekilde yeniden kesişecektir…

Yorumlar (0)