"Aşk ve Umut" yeni bölümü ile ekrana geliyor

DİZİ 02.01.2024, 10:27 02.01.2024, 14:01
"Aşk ve Umut" yeni bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelen günlük dizisi Aşk ve Umut, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Cihan, silahından çıkan kovan yüzünden Ege’nin ihbarıyla gözaltına alınırken Ege de Zeynep’i korumak için Fareye’nin evine gelmeye onu ikna etmeye çalışır. Ancak Zeynep’in Ege’ye olan güveni öyle sarsılmıştır ki Zeynep bu teklifi kabul etmez ve Ege onu eve zorla götürmek durumunda kalır. Bu tatsız durum yetmezmiş gibi Ege’yi Cihan cephesinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ama Zeynep’in eve gelişi Zeynep’le kardeş olduklarını henüz bilmeyen Melis için farklı bir gelişme olacaktır. İki kardeşin baş başa kalması aralarında kısa süreli de olsa bir yakınlaşma doğuracaktır. Feraye ve Belkıs ise Hülya’dan gelen haberle hastaneye koşarlar. Bahar tarafından balkondan itilen Hülya tüm gücünü toplayarak Kuzey ve Sıla’ya gerçeği söylemeye çalışırken acil ameliyata alınır. Bahar, Cavidan ve Levent ise Hülya’nın Kuzey ve Sıla’ya ne söylediğini bilmedikleri için gergin bekleyiş içindedirler.

Aşk ve Umut yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat:16.00’te Kanal D’de…

Yorumlar (0)