Aslan ve Devin ilişkisinde yeni bir dönem başlıyor

DİZİ 11.10.2023, 14:07
Aslan ve Devin ilişkisinde yeni bir dönem başlıyor

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ dün akşam izleyicileri ekran başına kilitledi. Aslan’ın Devin’i korumak için bir dağ evine götürdüğü bölümde ikilinin yüzleşmesi çok konuşuldu. #Aile ve #AsDev etiketleri TT olurken, Aslan ve Devin karakterleri de Salı akşamının sosyal medyada en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. Dizinin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. 

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Devin, “Artık bu evde ben demek Leyla demek!” diye herkese meydan okurken, Leyla’nın cezaevinde zor anlar yaşadığı görülüyor. Kaya ve Zeyno yaşanan olaylardan dolayı okulda diğer çocuklarla tartışırken, Devin’in Leyla’yı ve çocukları savunmak için yaptıkları dikkat çekiyor. Aslan’ın Devin’e sözleri ikili arasında yaşanacaklara dair merakı ve heyecanı giderek artırıyor.

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de

Yorumlar (0)