"Ateş Kuşları"nda gerçekler açığa çıkıyor

DİZİ 05.05.2023, 14:34 06.05.2023, 10:46
"Ateş Kuşları"nda gerçekler açığa çıkıyor

atv ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları, saat 20.00’de ekrana gelecek. Dizide sevdiği kızı annesinin koynundan alıp kaçıranın kendi annesi olduğunu öğrenen Barbaros, Çatal’ın karşısında soğukkanlılığını korusa da oradan ayrılır ayrılmaz büyük bir panik atak geçirir. Sonrasında Gülayşe’nin yüzüne nasıl bakacağını bilemez.

Gülayşe, Sabit’in Barbaros’u ve unuttuklarını hatırlaması için Sabit’le Barbaros’u bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe’ye anlatmaya başlar. Gerçekleri fark etmeye başlayınca iki kardeşinin arasında kalıp büyük acı yaşayan Hacer’in peşine Ali düşer; onu daha da sıkıştırır. Zıpkın ve Barbar’la birlikte Menderes’in ipini çekmeye her an daha çok yaklaşır. Ama tam Nermin’i ifade vermeye şubeye götürürken önlerine çıkan bir sokak çocuğu Nermin’i bıçaklayınca, Ali ve Barbaros bir karar alırlar.

Barbaros Nizam’ın karşısına geçer ve kızı Lara’yı bulduğunu itiraf eder. Nizam’ın yıllardır tutunduğu rüyası gerçek olacaktır. Ama Barbaros’un bir şartı vardır! Nizam, 23 yıldır hasretini çektiği kızına kavuşabilecek mi? Barbaros’un şartı ne olacak? Geçmişte ise, Köksüzler ansızın karşılarında Nizam Eyüboğlu’nu bulurlar.

Yorumlar (0)