“Ateş Kuşları”nda heyecan dorukta

DİZİ 24.02.2023, 01:17 24.02.2023, 16:12
“Ateş Kuşları”nda heyecan dorukta

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken “Ateş Kuşları” beşinci bölümüyle atv’de ekranlara geliyor. Dizide Çatal, Köksüzler’in peşine düşerken Gülayşe de Barbaros için ağabeyi Ali’yi karşısına alıyor. Zıpkın ise Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için Köksüzler yeminini bozmaya niyetlidir.

Gülayşe, Çatal’dan çaldığı paralarla tüm çocuklara yardım etmekte kararlıdır. Gülayşe’nin bu inadını gören Ali öyle bir çözüm bulur ki Gülayşe’nin hayallerini de yakar. Ama artık çok geçtir. Çatal parasını bulmak için Köksüzler’in peşine düşer. Ateş Kuşları’na her zamankinden daha yakındır.

Zıpkın, Ali’den gizli Mercan’la girdiği köşk sarmalında Köksüzler yeminini bozmaya hazırdır. Yeter ki Gülayşe babasına kavuşsun! Yoksa Zıpkın, Ali’yi yakıp Nizam’a tüm gerçekleri anlatacak mıdır? Barbaros, evsiz kalan Gülayşe’nin bu soğukta sokaklarda kalmasına göz yummaz. Gülayşe’ye yardım etmek ister ama Ali, Barbaros’un karşısına dikilir. Gülayşe, bu kez aşkı için Ali’nin hedefindedir.

Geçmişte; Zıpkın ve Kara, Gülayşe’yi yaşatmak için elinden geleni yapar. Sokaklarda Mercan ve Ali olmadan Gülayşe’ye sahip çıkmak hiç de kolay olmayacaktır.

Yorumlar (0)