Baby, 3. sezonuyla bugün Netflix'te

DİZİ 16.09.2020, 15:50
Baby, 3. sezonuyla bugün Netflix'te

Başroldekiler Benedetta Porcaroli, Alice Pagani ve Riccardo Mandolini'nin yer aldığı "Baby" 3. sezonuyla bugün Netflix'te yerini alıyor. 

2018’de yayınlanmaya başlayan Netflix İtalya orjinal dizilerinden Baby 3. ve son sezonuyla ekranlara veda edecek. Şu ana kadar 2 sezon toplam 12 bölüm ile Netflix’te seyircisi ile buluşan dizide, Roma’nın varlıklı kesimlerinden iki genç kız, ailelerinden ve okul arkadaşlarından sıkılarak şehrin yeraltı dünyasına kapılır ve çifte hayat yaşamaya başlar.

Ayrıcalıklı bir özel okulda öğrenci olan atlet Chiara, asi okul arkadaşı Ludovica ve yeni gelen gizemli çocuk Damiano’yla beklenmedik bir bağ kurar. Babası, barışmak için Chiara’ya hediye verir. Camilla, Chiara’nın aşk hayatını etkileyen düşüncesiz bir yorum yapar. Ludo, bir aile kutlamasında duygusal bir darbe alır.

Chiara, durumu açıklamasına fırsat vermesi için Camilla’ya yalvarır. Nico ve Brando, Damiano’ya komplo kurar. Fiore, Ludo’ya maddi sorunları için bir çözüm sunar. Saverio, Ludo’yu onu kulüpte gören biriyle tanıştırır. Fabio, zor durumdaki Damiano’ya yardım eder.

Partideki bir tatsızlık yüzünden Chiara dikkatsizce davranır. Kazanın sonrasında Ludo, Damiano ve Chiara izlerini saklamaya çalışırken suçluluk ve korku hisleriyle boğuşur. Fabio hayatını değiştirecek bir anın tadını çıkarır.

Yorumlar (0)