Barbaros ilk defa Gülayşe’ye aşkını itiraf edecek!

DİZİ 28.04.2023, 12:51 29.04.2023, 12:07
Barbaros ilk defa Gülayşe’ye aşkını itiraf edecek!

atv ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları saat 20.00’de ekrana gelecek. Dizide Gülayşe, hayatında ilk kez Ateş Kuşları dışında birine güvenmişken, Barbaros’un polis çıkmasıyla baş etmekte zorlanır. Barbaros ilk defa açık açık Gülayşe’ye aşkını itiraf eder. Gülayşe duyduklarıyla çok sarsılır.

Barbaros, yeni bilgilerle Bahar Eyüboğlu cinayetinin sır dosyasını aralamaya başlar. Ali için çember giderek daralır. Naz ve Menderes’in elindeki kayıt, Ali’nin de ipini çekecektir ama Menderes cezasını bulacaksa Ali kendi de yanmaya razıdır, o kaydın peşine düşer.

Hacer’in susmayıp Gülayşe’nin hayatını tehlikeye atacağını düşünen Ali ve Barbar, Hacer’in evdeki tehlikeyle, Menderes’le yüzleşmesini sağlarlar! Barbaros bununla kalmaz, Nizam Eyüboğlu’na umut, Menderes ve Naz’a korku verir. Sıkışan Menderes ve Naz, kendilerini kurtarıp Ateş Kuşları’nı yakmak üzere harekete geçerler.

Barbaros onlara adım adım yaklaşırken iyice sıkışan Çatal öyle bir hamle yapar ki Barbaros yıkılır. Gülayşe’yi anasının koynundan çekip alan kişi, kendi anasıdır! Geçmişte ise Eyüboğlu Köşkü’nde; Barbaros baba, Nizam evlat hasreti çekmektedir. Küçük Barbaros ve Nizam yaralarını birbirlerine bağlanarak saracaktır.

Yorumlar (0)