Bay Yanlış'tan Dizi Doktoru'na mesaj var!

DİZİ 25.06.2020, 09:48 26.06.2020, 14:11
Bay Yanlış'tan Dizi Doktoru'na mesaj var!

Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrollerini oynadığı Bay Yanlış yarın Fox TV'de ekrana gelecek. Dizinin tanıtımları büyük beğeni topladı ama romantik komedilerde asıl mesele çiftin kimyası... Özge ve Can daha önce Dolunay'da birlikte rol almıştı. Bu defa daha iddialı görünüyorlar. Dizi Doktoru'na özel gönderilen sahnede Ezgi ve Özgür karakterinin nasıl tanıştığını izledik. Genellikle yakışıklı erkekle tanışırken eli ayağı titreyen romantik komedi kızları görmekten sıkılmıştık. Ezgi'nin Özgür'ü umursamaz ve güçlü halini sevdim. Tanıştığımıza memnun oldum Ezgi ve Özgür. Ezgi Bay Yanlış'ı doğruya nasıl dönüştüreceğini heyecanla bekliyoruz. 

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin'in üstlendiği, “Bay Yanlış” yarın saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.

Yorumlar (1)
Emel Hadimli 4 yıl önce
Yaaa harikalar...