"Ben Gri"nin yayın tarihi belli oldu!

DİZİ 19.10.2022, 10:48 20.10.2022, 11:04
"Ben Gri"nin yayın tarihi belli oldu!

Yayın hayatına başladığı günden bu yana yerli içerikleriyle çok konuşulan ve övgüler toplayan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın Türkiye’deki yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’ için geri sayım başladı. Bugüne kadar yayınlanan teaser afişi ve tanıtımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve hikayesiyle merak uyandıran dizi, 16 Kasım’da Türkiye’yle aynı anda tüm dünyada da seyirci ile buluşuyor. 

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ‘Ben Gri’nin yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor. Başrollerinde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor. 

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak. 

Afişi yayınlanan Disney+’ın yeni orijinal dizisi ‘Ben Gri’, 16 Kasım’da Disney+’ta izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)