Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in yayın tarihi belli oldu

DİZİ 22.08.2022, 17:22
Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven'in yayın tarihi belli oldu

Netflix, Dedektif Benoit Blanc’in her biri renkli karaktere sahip şüphelilerden oluşan yeni bir kadronun dâhil olduğu bir gizemi adım adım çözmek üzere Yunanistan'a gittiği, Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi’nin devam filmi olan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven’in ilk görsellerini ve yayın tarihini paylaştı.  

Daniel Craig’in başrolünde yer aldığı Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, 23 Aralık’ta Netflix’te izleyiciyle buluşacak. 

Rian Johnson'ın TUDUM ile gerçekleştirdiği röportaja göre filmin İngilizce adı (Glass Onion) kısmen Blanc'in tumturaklı sözlere olan merakından geliyor. Filmin adı aynı zamanda Beatles'ın 1968 tarihli aynı adlı şarkısına da göndermede bulunuyor. "Hep Blanc'in suyunu çıkarabileceği cafcaflı bir metafor olarak dört elle sarılabileceği eğlenceli bir şeyler peşindeydim." diyen Johnson, şöyle devam ediyor: "Her şey en başından beri herkesin gözü önünde. Şeffaf bir nesne olarak cam fikri işte bu şekilde aklıma geldi. Bu konuda son derece dürüst olacağım. Gerçekten de elime iPhone'umu alıp müzik kitaplığımda "glass (cam)" sözcüğünü arattım. Camla ilgili güzel şarkılar olmalıydı. Kendi kendime "Acaba camdan hisar mı olsa? Yoksa camdan kale mi? Ya da camdan adam?" diye düşünüyordum. Karşıma çıkan ilk şey, büyük bir Beatles hayranı olduğum için "Glass Onion (Camdan Soğan)" oldu. 

Rian Johnson’ın film üzerine gerçekleştirdiği röportaj için tıklayınız.

Yorumlar (0)