Bir Başkadır'a America Abroad Media tarafından ödül!

DİZİ 25.11.2022, 15:00 26.11.2022, 12:07
Bir Başkadır'a America Abroad Media tarafından ödül!

Berkun Oya imzalı Bir Başkadır, geçtiğimiz hafta America Abroad Media (AAM)’nın kuruluşunun 10. yılını kutlamak üzere Washington’da düzenlediği gecede ödüllendirildi. 

Berkun Oya, ödülünü Vuslat Doğan Sabancı’dan teslim alırken Bir Başkadır’ı hayata geçirme sürecine ruhunu ve kalbini katan tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini sundu. Ayrıca dizinin Netflix’te yayınlanmış olması sebebiyle dünyanın dört bir yanından her türlü izleyiciye ulaştığını söylerken hikâyenin bambaşka kültürlerden farklı insanlarda uyandırdığı hisleri izlemekten duyduğu heyecanı belirtti. Geceye katılamayan Öykü Karayel, teşekkürlerini gönderdiği bir video aracılığıyla iletti. Gecenin son ödülü ise, Netflix Küresel Dizilerden Sorumlu Başkanı Bela Bajaria’ya verildi. 

America Abroad Media (AAM) her yıl düzenledikleri etkinlik aracılığıyla televizyon ve film endüstrilerinin gündemin toplum tarafından daha iyi anlaşılmasına kattığı olumlu etkiye dikkat çekmek amacıyla diplomatik ve yaratıcı toplulukları bir araya getiriyor. Bu geceden geçmişte ödülle ayrılanlar arasında Kathryn Bigelow, Paul Greengrass, Peter Berg, Aamir Khan gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)