Bir şans verir misin bana?

DİZİ 26.03.2024, 06:57
Bir şans verir misin bana?

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Filiz ile Hasan'ın bir araya geldiği tanıtımda, Atilla sonunda Karsu'yla konuşmak için fırsat yakalıyor. Karsu'nun değişimi, Reha da dahil olmak üzere herkesin dikkatini çekiyor. Atilla ve Karsu'nun arasında yaşanacak gelişmeler merak uyandırıyor. Otel odasında Karsu ile buluşmak için heyecanla bekleyen ve özel hazırlıklar yapan Atilla’nın nasıl bir durum ile karşı karşıya kalacağı akıllarda soru işareti yaratıyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 16. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Şirkete Adnan’ı ziyarete giden Irmak, Selvi’nin Adnan’a olan yakınlığından hoşlanmaz. Adnan’a güvense de içine kurt düşünce Karsu’ya anlatır. Karsu ise Irmak için Adnan ile buluşup konuşur ve tüm gerçekleri öğrenir. Ömer, Filiz’i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz, Ömer’in benzin almasını beklerken Hasan gelir ve Filiz’e evinde beklemesini teklif eder ve Filiz kabul eder. Filiz de Hasan’dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar. Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. Atilla’yı nasıl bir oyun bekliyordur? Karsu eve geç dönünce Irmak ve Filiz onu sıkıştırır. Irmak’ın sözlerine daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan’ın onu aldattığını söyler.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

İşte Sandık Kokusu’nun 16. Bölüm 2.Tanıtımı;

https://youtu.be/SSnOoEo8mDc

Yorumlar (0)