"Biz birbirimizi seviyoruz, bunu unuttuk"

DİZİ 17.11.2020, 14:11 18.11.2020, 09:34
"Biz birbirimizi seviyoruz, bunu unuttuk"

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği, 8 bölümden oluşan Netflix dizisi "Bir Başkadır" 12 Kasım'da izleyicilerle buluştu. Tülin Özen, Özge Özel, Fatih Artman, Nesrin Cavadzade, Funda Eryigit, Öykü Karayel, Defne Kayalar, Settar Tanriögen, Alican Yücesoy, Aziz Çapkurt ve Bige Önal'ın oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi, 80'li yıllardan bu yana Türkiye'nin geçirdiği politik ve kültürel değişimi farklı karakterlerin gözünden anlatıyor.

T24'e konuşan oyuncu "Dizide iki kız kardeş arasında yaşananlar aslında Türkiye'de yaşanan hikâye... Böyle yapımlar nihayet yapılabildiğine göre kız kardeşler arasındaki kutuplaşma da bir noktada bitebilir mi?" sorusuna "Biz birbirimizi seviyoruz, bunu unuttuk bence... Birbirimizi sevmediğimizi itiraf ettiğimiz anlar yaşadık, şimdi geri dönüyoruz, sevgisiz olmayacak çünkü..." yanıtını verdi.

Özen açıklamasında şunları söyledi: "Hepimiz birbirimizi seviyoruz, asıl karşı çıkılması gereken şey bunun unutturulmaya çalışılması olmalı. Herkesin buna niyetlendiği bir süreçten de geçtiğini de gördük. Tabii bunlar politik de hikâyeler. Biz toplumsal olarak bunu talep ediyor da olsak, ülke politikaları böyle şeyleri yönlendiriyor. Bizim bunu daha çok talep ediyor bir noktada durmamız gerek. Orada da barışma ve iletişime geçmek durumunda kalabiliyoruz.

Dizi dertleşme adına güzel bir örnek ama ne kadar çaresiz bir yerde kalındığını da gösteriyor. Hepimiz birbirimizi seviyoruz, asıl karşı çıkılması gereken şey bunun unutturulmaya çalışılması olmalı. Biz birbirimizi seviyoruz, bunu unuttuk bence... Birbirimizi sevmediğimizi itiraf ettiğimiz anlar yaşadık, şimdi geri dönüyoruz, sevgisiz olmayacak çünkü."

Yorumlar (0)