Bu kez Somer, Türkan'a kapılarını kapatıyor!

DİZİ 28.03.2023, 10:15 29.03.2023, 10:07
Bu kez Somer, Türkan'a kapılarını kapatıyor!

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünün özeti şöyle; Rüçhan’ın, en büyük düşmanı olarak gördüğü Türkan’a sığınmasıyla birlikte herkesin hayatında yeni bir dönem başlar. Annesinin evden kovulduğunu öğrenen Somer, Özer’in yıllardır bu fırsatı beklediğini düşünerek onunla sert bir şekilde yüzleşir. Nesrin, Rüçhan tarafından görüntüleri polise vermekle suçlanmaya devam ederken, üzerine bir de karşısında Somer’i bulur.

Somer de tıpkı annesi gibi bu konuda Nesrin’i suçlamaktadır. Nesrin ise masumiyeti konusunda kendini Türkan’a bile inandıramaz. Derya, Mustafa’yla ayrılıklarının arkasında Sevilay’ın olduğunu düşünerek yüzleşmek için soluğu onun kapısında alır. Ancak oğlunu kaybetmekten çok korkan Sevilay’ın gözünü ne kadar kararttığından haberi yoktur.

Somer’in Nesrin’e olan öfkesi, Türkan’la da aralarının iyice açılmasına sebep olur. Fakat Türkan, artık Somer’i kaybetmek istemediğini kesin bir şekilde anlamıştır ve bu sefer de kendisi barışmak için elinden gelen çabayı gösterir. Somer ise annesinin yaşadıklarından sonra, Türkan’a karşı kapıları aralanması çok zor bir şekilde kapatır. Ancak Rüçhan’ın Türkan’a yapacağı sürpriz bir teklif, her şeyin gidişatını değiştirebilecek niteliktedir.

Yorumlar (0)