Bu yaz dünyayı keşfediyoruz: Go Jetters geri dönüyor!

DİZİ 26.05.2021, 11:24 26.05.2021, 15:21
Bu yaz dünyayı keşfediyoruz: Go Jetters geri dönüyor!

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte enerjimiz yerine gelirken, bu güzel havalar çocuklarla birlikte evde kalmak için daha yaratıcı çözümler üretme ihtiyacını beraberinde getirdi. Neyse ki ebeveynler için güzel bir haberimiz var; coğrafi keşifleri ilgi çekici hale getirerek çocuklar için eğlenceli hikayelere dönüştüren popüler komedi macera serisi Gezgin Jetler (Go Jetters) 7 Haziran saat 17:30 itibariyle Digitürk’te 161. kanalda ekranlara geri dönüyor. 

Dünyanın pek çok yerinde severek izlenen Go Jetters, dört cesur uluslararası kahraman olan Xuli, Kyan, Lars ve Foz’un  arkadaşları ve akıl hocaları Ubercorn ile seyahatlerini konu alan bir komedi-animasyon serisi. Birlikte dünyanın farklı coğrafyalarını keşfeden bu arkadaş grubu, maceralarında yeryüzünün en ünlü simgelerini ziyaret ediyorlar. Birbirinden eğlenceli pek çok görevi yerine getirirken dünyamızdaki birçok insan yapımı ve doğal yapıları öğreniyorlar. Bu sevimli ekiple yaz boyu gezeceğimiz pek çok yer bizleri bekliyor; Sahra Çölü, Piramitler, Stonehenge, Çin'in Büyük Duvarı, Büyük Kanyon ve Sidney Opera Evi ise bunlardan yalnızca birkaçı... Go Jetters, her yeni bölümde okul öncesi çocuklara eğlence dolu bir coğrafi keşif ve merak edecekleri geniş bir dünya sunuyor.

Doğa Tarihine Merak Artacak: Garden Tales

Eğlenceli hikayeler ve sevimli hayvanlar aracılığıyla okul öncesi çocukları doğal dünyaya bağlayan bu yenilikçi seriye hazır olun!  Her bölümde, küçük izleyiciler doğayla ilgili yeni bilgiler edinirken yepyeni yerler keşfedecekler. Bu seride kaybolan küçük bir ördek yavrusu, macera arzusu başını belaya sokan bir porsuk, nadiren görebileceğimiz küçük baykuş ailesi bizleri bekliyor. Çocuklar doğayla 8 Haziran saat 17:40 itibariyle ekranlara gelecek bu seri çocuklara öykülerle doğayı anlatacak.

Evdeyken öğrenmeyi teşvik etmek amaçlı hazırlanan Little Learnes serisi ise yaz boyu ekranlarda olmaya devam edecek.  CBeebies, çocuklara ve ebeveynlere evdeyken öğrenmede yardımcı olmak için harika eğitici başlıklardan bir seçkiyi bir araya getiriyor. Sayısallık, okur yazarlık, hikaye, yemek pişirme, bahçıvanlık, spor, fitness ve mühendislik gibi eğitim konuları dahil olmak üzere çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyecek bir dizi program 1 Haziran saat 10:30 itibariyle  hafta içi her gün ekrana gelecek.

Yorumlar (0)