Burak Çelik: "Göktuğ sürprizlerle dolu biri"

DİZİ 27.02.2021, 15:31
Burak Çelik: "Göktuğ sürprizlerle dolu biri"

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da iddialı olan Kuruluş Osman’ın dikkat çeken oyuncusu Burak Çelik, canlandırdığı Göktuğ karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. 

Çelik diziyle ilgili görüşlerini; “Kuruluş Osman büyük ve anlamlı bir proje. Çünkü biz burada kendi kuruluş hikayemizi anlatıyoruz. Bana bu iş ilk geldiğinde çok heyecanlandım. Aslında çok da büyük bir sorumluluk üstlenmiş oldum ama burada olmaktan çok mutluyum” sözleriyle dile getirdi.

Çelik, karakteri Göktuğ’un ikinci sezondaki değişimine vurgu yaptı: “Göktuğ ele avuca sığmayan fevri bir karakter ama yeri geldiğinde çok duygusal, yeri geldiğinde ise zekasını iyi bir şekilde kullanabilen bir adam. Göktuğ sürprizlerle dolu biri.

Bu sezon Göktuğ için daha başka çünkü geçen sezon Kongar’dı, Türk olduğunu, özünü öğrendi. Çok trajik bir olay yaşadı, ağabeyini kaybetti. Bu sezon Osman’ı kaybettiği ağabeyinin yerine koyup, çok daha farklı bir motivasyonla mücadele ediyor. Devleti kurmak için inandığı dava uğruna canını vermeye hazır.”

Yorumlar (0)