Burak Sevinç: "Kırmızı Oda eşsiz bir iş"

DİZİ 04.09.2020, 12:06 05.09.2020, 09:29
Burak Sevinç: "Kırmızı Oda eşsiz bir iş"

Yapımcılığını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlunun gerçek karakterlerin gerçek hikayelerine dayanan eserinden uyarlanan Kırmızı Oda, bu akşam  20.00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin başrol oyuncularından Burak Sevinç, Kırmızı Oda’da alanında uzman bir çocuk psikiyatrisini canlandırıyor. Tanıtımları ile büyük merak uyandıran ‘Kırmızı Oda’da; Burak Sevinç canlandırdığı Prof. Dr. Deniz Saner karakteri ile adından sıkça söz ettirecek.

Kliniğin Doktor Hanım’la (Binnur Kaya) birlikte duayeni sayılan Deniz Saner, tahta oymacılığı konusundaki yeteneği ve yaptığı küçük oyuncaklar ile çocukların kalbini kazanıyor.

Burak Sevinç, merakla beklenen ‘Kırmızı Oda’yı şu sözlerle anlatıyor: “Bir oyuncu olarak, her yeni proje, her yeni karakter beni aşırı heyecanlandırıyor ama bu projenin sektörümüz açısından da seyirci açısından da bir ilk olması ve örneği olmayan böyle eşsiz bir işin içinde yer almaktan dolayı daha çok heyecanlıyım açıkçası.

Gerçek hikayelerden uyarlanan bir işe imza atıyoruz. Umuyorum herkesin hayatında bir noktaya parmak basabilir, vermeye çalıştığımız mesajlarla da insanlara yardımcı olabiliriz. Bizler ekip olarak çok heyecanlıyız, seyircimizle buluşmak için gün sayıyoruz...”

Yorumlar (0)