"Çember" ilk bölümüyle Kanal D'de

DİZİ 04.09.2021, 16:31 06.09.2021, 09:37
"Çember" ilk bölümüyle Kanal D'de

Ekranda olduğu dönemde izleyiciden büyük beğeni kazanan, yapımını Ans Productions & Evrensel Films’in, yapımcılığını Evren Oğuz’un yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz’un üstlendiği polisiye film serisi Çember, ilk filmi olan “Yolun Sonundaki Kız” bu akşam il bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı’nın paylaştığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekibin hikayesini ve maceralarını anlatan Çember serisinin ilk filmi olan Yolun Sonundaki Kız’ın hikayesi şöyle; Aydos ormanında, sırtından 2 el ateş edilerek öldürülen genç bir erkek cesedi bulunur.

Cesedin üzerinden kimlik çıkmaz fakat yakınında Ecrin Ayçiçek adında genç bir kıza ait kimlik bulunur. Eldeki tek delil bu kimlik kartıdır. Ekibimiz olayı aydınlatabilmek için Ecrin’in peşine düşer. Fakat genç kızın evine geldiklerinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Kimliği meçhul ceset ile Ecrin arasında acaba nasıl bir ilişki vardır? Barış, Hakan ve Zeynep soruşturmayı derinleştirdikçe, hiç de beklemedikleri bilgilerle karşılaşırlar.

Yorumlar (0)