Çetin, Baybars'ın oğlu çıktı!

DİZİ 01.02.2022, 13:27 02.02.2022, 10:47
Çetin, Baybars'ın oğlu çıktı!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Çetin’in oyuna dahil olması planları değiştirdi. Baybars’ın karşısında olan Çetin, Kartal ve Efe’ye hem Azade konusunda hem Baybars konusunda yardım etmeyi teklif etti. Çetin’in amacı kafalarda soru işaretleri yaratırken finalde ortaya çıkan gerçek izleyicileri şoke etti. Çetin, Baybars’ın oğlu çıktı. Neriman’ın doğurduktan sonra hiç görmediği oğlundan bahsettiği bölümde yaşanan bu gelişme akıllara “Çetin, Neriman ve Baybars’ın oğlu mu?” sorusunu getirdi.

‘Üç Kuruş’un seyircisini ekran başına kilitleyen 12. bölümünde; Kartal ve Efe, Çetin’in yönlendirmesiyle Azade’ye karşı tehlikeli bir plan yaptılar. Bu başarılı hamlelerinden sonra Baybars, Azade’ye Efe ve Kartal’la çalışacağını söyledi. Azade, Baybars’a karşı gelemediği için mecbur kalarak Kartal ile Efe’ye iş teklifinde bulundu. Yüklü bir miktar para karşılığında tetikçilik yapmalarını isteyen Azade’nin teklifini Efe reddederken Kartal, mahallesindeki insanların paraya ihtiyacı olduğu için kabul etti.

Kartal’ın teklifi kabul etmesi, Bahar’ı öfkelendirirken ikilinin arasında yaşanan sorunların büyümesine sebep oldu. Abisinin başına bir şey gelmesinden endişelenen Leyla ise Efe’nin polisle çalıştığını bilmesine rağmen Kartal’ın yanında durup onu korumasını istedi. Kartal, Azade ile buluşmaya gittiğinde yanında yine Efe’yi buldu. Azade, Kartal ve Efe yeni bir ortaklığa adım atarken bu manzarayı uzaktan izleyen Çetin’in yanına Baybars geldi. İkilinin karşı karşıya geldiği anlarda heyecan artarken Çetin’in “Baba” demesiyle şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

Yorumlar (0)