Cihangir Ceyhan: "Herkesi güzel bir serüven bekliyor"

DİZİ 21.09.2022, 14:05 22.09.2022, 11:54
Cihangir Ceyhan: "Herkesi güzel bir serüven bekliyor"

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan, yayınlanan her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız yeni sezona başladı.

Dizide Hayri karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan, izleyicileri yeni sezonda nelerin beklediğine dair samimi açıklamalar yaptı. Ekibin uyumuna değinen Ceyhan: “Yeni sezon başladığı için herkesle ortak bir sevinç yaşıyoruz. Gayet keyifli gidiyor. Birbirini seven bir ekibiz, sömestr tatili biter herkes bir araya gelir ya, öyle bir sevinç bizim ki…“ dedi.

Yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediğine dair ise “Biz hikayemize güveniyoruz. Ekip arkadaşlarımın yanı sıra, usta oyuncularımız olsun yönetmenimiz olsun çok görmediğim bir havamız ve auramız var. Hayri ve Nalan’ın daha da yakınlaştıklarını izliyoruz zaten… Ama daha fazlasını bizde bilmiyoruz. Senaryo her geldiğinde hepimiz o an öğreniyoruz. Nalan ve Hayri, yada diğer karakterlerimiz fark etmez, herkesi güzel bir serüven bekliyor bence. “diye ekledi.

Camdaki Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)