Çukur zirvenin sahibi oldu

DİZİ 15.09.2020, 11:09 16.09.2020, 10:16
Çukur zirvenin sahibi oldu

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde heyecan hız kesmezken, Çukur’dan ayrılmak zorunda kalan Yamaç’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Cumali’nin yeni bir devir başlattığı Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Cumali tüm mahalleye Yamaç'ı neden vurduğunu duyurarak adeta Çukur'da yeni bir devir başlattı. Yamaç iyileşip Çukur'a döndüğünde artık bir mahallesinin ve bir evinin olmadığı gerçeğiyle yüzleşti. Sultan, Yamaç'ı eve almadı. Mahallede de "Çukur evimiz, İdris babamız!" sözleri yankılanıyordu.

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total’de 6.51 izlenme oranı (rating), 17.74 izlenme payı (share) ile birinci olurken, ABC1 20+'da 7.70 izlenme oranı (rating), 18.54 izlenme payı (share), AB'de 6.45 izlenme oranı (rating), 17.17 izlenme payı (share), elde etti. #AffetÇukur etiketi Twitter Türkiye'de 13 saat 30 dakika dünyada ise 4 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

Cumali acı gerçeği itiraf etti

Çukur sokakları Yamaç'ın vurulma haberiyle çalkalanırken, kahvede Cumali'nin geçirdiği kriz anı herkese panik dolu anlar yaşattı. Yamaç'ın vurulma haberini alan Koçovalılar hastaneye koştu. Sultan, Yamaç'ı vuran kişinin Cumali olduğunu duyunca fenalaştı. Cumali'nin kararı ise kesindi; Yamaç Çukur'dan gidecekti. Bütün aileyi eve çağıran Cumali acı gerçeği itiraf etti. İdris'i, Yamaç'ın vurduğunu duyan Sultan, Emmi, Akın ve Selim öğrendikleri bu sarsıcı gerçek karşısında adeta yıkıldı.

Koçovalılar Yamaç'ın vurulma haberinin şokunu daha atlatamamışken üstüne Karaca'nın kaçma haberiyle ikinci bir şok yaşadı. Karaca, kaçarak Azer'in yanına gitti. Cumali, Karaca'yı geri getirip bir savaş açmak istese de Sultan, "Bizden uzak Allah'a yakın olsun!" diyerek son sözü söyledi. Cengiz Erdenet, Yamaç'ı hastaneden kaçırarak iyileştirirken, Erdenetlerin tırlarına saldırı düzenleyen gizemli kişi merak uyandırdı.

Karaca, Azer'in yanına gidiyor;

"Bizden uzak Allah'a yakın olsun!"

İşte "Çukur"un 4. Sezon 3. Bölüm 1.Tanıtımı:

Yorumlar (0)