Çukur zirveye oturdu

DİZİ 23.03.2021, 11:23 23.03.2021, 14:41
Çukur zirveye oturdu

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümü tüm kategorilerde birinci olarak pazartesi akşamına damgasını vurdu. Yamaç ve Amca arasında başlayan savaş, tüm Çukur'u etkilemeye başladı. Yamaç'ın mücadelesinden rahatsız olan Amca, bu durumu Vartolu ile konuşurken, Amca ve Yamaç arasındaki çekişme, finalde Vartolu ile Yamaç'ı karşı karşıya getirdi. Yamaç'ı mücadelesinden vazgeçirmeye çalışan Vartolu'nun tehditkar konuşması, iki kardeş arasında gerilimi artırdı.

Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Amca ile konuşan Vartolu, Yamaç'ı mücadelesinden vazgeçireceğini söyledi. Bunun üzerine soluğu İdris Koçovalı'nın mezarında alan Vartolu, Yamaç ile burada karşı karşıya geldi. Yamaç'ı babasıyla dertleşirken bulan Vartolu, Amca'nın tarafını tutarak Yamaç'ı üstü kapalı bir şekilde tehdit etti.

Yamaç, Vartolu'nun konuşmasına karşı geri adım atmayacağını açıkça ifade ederken, bu durum iki kardeş arasındaki gerilimi artırdı. Yamaç ve Amca arasında yaşanan çekişme, Vartolu ile Yamaç'ı da karşı karşıya getirirken, bundan sonra aralarında neler yaşanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle yeni bölümüyle ABC1 20+'da 8.86 izlenme oranı (rating), 17.99 izlenme payı (share), Total’de 8.44 izlenme oranı (rating), 17.87 izlenme payı (share), AB'de 7.61 izlenme oranı (rating), 16.84 izlenme payı (share) elde ederek üç kategoride de birinciliği göğüsledi. #korkma etiketi ise Twitter Türkiye'de 6 saat 15 dakika boyunca TT listesinde kaldı. 

Yorumlar (0)