Dara'nın sıra dışı hayatı Kırmızı Oda'da

DİZİ 26.11.2021, 17:08 27.11.2021, 10:06
Dara'nın sıra dışı hayatı Kırmızı Oda'da

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanan ve TV8’de izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda, 26 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 53. bölümüyle ekranda olacak.

Zekiye, annesi ile Nuri’nin elinden kurtulduktan sonra yaşadıklarını Doktor Hanım’a anlatırken duygusal anlar yaşar. Firuzan’ın müzikhol günleri ve başına gelenler filmleri aratmayacak gibidir. Tüm bunları anlatırken gerçeklerle de yüzlemeye başlayan Zekiye, Doktor Hanım ile birlikte kendini sevmek yolunda adımlar atar.

Pembe, kardeşi Yusuf’u kaybettikten sonra ailesinde olanları dile getirdikçe; şu anki hayatında da başına gelen her şeyi ve kocasının kendisine olan davranışlarını kabul edişi Doktor Hanım’ın gözünde anlam kazanır. Kader motifinin içinde bir hayat yaşayan Pembe, babasıyla ilişkisinin detaylarını ve babasının hastalığını anlatır.

Randevusuna geç kalmamak için uyumadan gelen Dara, kaçırdığı ilk randevudan sonra ikinci randevusunda Doktor Hanım’la görüşmeyi başarır. Alışılmışın dışında bir yaşam düzeni olan Dara, hayatıyla ilgili detayları ve yaşadığı suçluluk hissini Doktor Hanım’la paylaşır.

Yorumlar (0)