Çağlar Sayın: “Hüseyin’in üst düzey bir zekası var”

DİZİ 28.03.2023, 11:10 28.03.2023, 11:20
Çağlar Sayın: “Hüseyin’in üst düzey bir zekası var”

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan, sezonun çok konuşulan yapımı ‘Al Sancak’ın Hüseyin’i Çağlar Sayın dizi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide Pençe Timi’nin keskin nişancısı Hüseyin’e hayat veren başarılı oyuncu Çağlar Sayın ise karakterini şu sözlerle anlattı: “Hüseyin’in çok üst düzey bir matematik zekası ve geometri bilgisi var. Rüzgarı, nemi, mesafeyi, hatta dünyanın dönüş hızını dahi göz önünde bulundurup bunları anında hesaplayıp devresi Bora’nın doğru bir atış yapmasını sağlıyor. Çok haneli sayıları kafasından çok hızlı bir şekilde toplayıp, çarpabiliyor. Analitik düşünen fakat duygularını da saklamayan oldukça doğrucu, vicdanlı ve sessiz bir karaktere sahip.”

“Eğitimlerimizden büyük keyif aldık”

Diziye hazırlık sürecinde çok keyifli zamanlar geçirdiğini belirten Sayın; “Taktik, arazi ve silah eğitimleri aldık. Zaman zaman yorulduk ama her bir dakikasında büyük keyif aldığımıza inanıyorum.” dedi. 

Al Sancak’ta rol aldığı için gururlu olduğunu söyleyen Sayın, “Al Sancak; her şeyden önce birlik ve beraberliğin değerini, vatan sevgisini vurgulayan çok büyük bir prodüksiyon.” dedi.

Yorumlar (0)