Deniz Baysal: "Ben ajanlık yapamazdım"

DİZİ 03.04.2021, 09:37 05.04.2021, 08:26
Deniz Baysal: "Ben ajanlık yapamazdım"

TRT'nin iddialı dizisi Teşkilat'ta Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Hürriyet'e verdiği röpoartajda diziye dair konuştu.

Oyuncu 'Teşkilat ne anlatıyor?" sorusuna "Milli İstihbarat'taki kahramanların hayatını, verdikleri mücadeleleri anlatmaya çalışıyoruz. Dizimiz her pazar, TRT1'de..." yanıtını verdi. 

O dünyaya merakının olup olmadığını şu sözlerle ifade etti; "Gerçekten ilgimi çeken ve hayran olduğum bir konu. Büyük bir özveri, zeka, adanmışlık gerektiriyor çünkü. Bu işin beni en şaşırtan tarafı gizlilik. İnsanlar yeri geldiğinde ailelerinden vazgeçebiliyor. Ben ajanlık yapamazdım. Büyük bir sorumluluk... Bu mesleği icra edenlere saygım büyük."

Partneri Çağlar Ertuğrul için "Çağlar işini didik didik eden biri. Her sahne üzerine düşünür. Karşısındaki oyuncuyu önemser. İyi bir takım arkadaşı. Onunla çalışmak çok rahat." diyen Baysal, "Bir süper gücün olsa ne olurdu?" sorusunu ise "Zarar görmüş her çocuğun içinden hapsoldukları o kötü duyguları çekip çıkarmak isterdim." şeklinde yanıtladı. 

Yorumlar (0)