Devin'in kararı herkesi etkileyecek!

DİZİ 25.04.2023, 14:02 26.04.2023, 13:09
Devin'in kararı herkesi etkileyecek!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile heyecan dolu 8. bölümüyle ekrana gelecek. Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşemeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçer. Aslan; Serhat’ı öğrenmeden tüm deliller yok edilmelidir. Hülya bu konuda Cihan’ı, kendisine yardım etmeye mecbur bırakır. Aslan bir haftanın sonunda Yağmur’a zarar veren kişinin Serhat olduğunu bulur. İşler şimdi içinden çıkılamayacak bir hale girmiştir.

“Zulmü görmezden gelmek mazluma ihanettir.” öğretisiyle büyüyen Aslan için Serhat’a kesilecek ceza bellidir. Ancak Devin ve Hülya, kendi doğrularıyla Aslan’ın karşısında duracaklardır. Yağmur’un moralini düzeltmek için dışarı çıktıkları bir akşamda yaşananlar, Devin ve Yağmur arasında büyük bir yüzleşmeye sebep olurken; kendisinden bir şeyler saklandığından artık emin olan Eko ise gerçeklerin peşine düşer. Hülya, Serhat’ın yurt dışına kaçırılması için İbo’yla iş birliği yaparken; Cihan da bu iş birliğinin bir parçası olmak zorunda kalır. Ancak Hülya’nın hesaba katmadığı ihtimaller, tüm planlarını altüst eder. Serhat’ın serbest kalması, onu bir anda Devin’in adalet terazisine koyarken; Aslan’ın soracağı bir soru, Devin’in herkesin kaderini değiştirecek bir karar vermesini sağlayacaktır. Acaba Devin ne karar verecektir?

Yorumlar (0)