Devin’in bir karar vermesi gerekiyor!

DİZİ 16.05.2023, 14:38 16.05.2023, 17:17
Devin’in bir karar vermesi gerekiyor!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Aile’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile heyecan dolu 11. bölümüyle ekrana gelecek. Soykanların karşısında artık babasına dönüşmüş bir Aslan vardır. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilen Aslan, Devin’i kendinden korumak için ona köprüden önceki son çıkışı gösterir. Şimdi Devin ya ardına bile bakmadan bu aileden uzaklaşacak ya da Aslan’la kalıp bu ailenin bir parçası olacaktır. Devin’in bir karar vermesi gerekmektedir. Diğer taraftan Hülya da oğlunun gözünü̈ kararttığını anlar ve İlyas’la girecekleri savaşı önlemek için harekete geçer.

İlyas’ın karşısına çıkıp ona tüm gerçekleri anlatan Aslan, iki aile arasındaki savaşı başlatırken; İlyas, Soykanların hayatını cehenneme çevirmeye and içer. Ağına ilk düşenler ise Hülya ve Devin olacaktır.

Ailesini korumak isteyen Hülya, İlyas’ın kapısını çalar. Soykanların geçmişiyle ilgili büyük sırrı bilen İlyas ise ailesine dokunmama karşılığında Hülya’yı hayatının en zor seçimini yapmaya mecbur bırakır.

Ati’nin ölümünden sonra polis soruşturması başlatılır. Devin başta olmak üzere tüm ailenin olay gecesiyle ilgili yalan ifade vermesi gerekirken; Devin, Soykan olmanın gerçekleriyle sert bir şekilde yüzleşmeye devam eder. Acaba Devin, tüm yaşadıklarından sonra ailenin yanında kalıp yalan ifade mi verecektir? Yoksa gemileri yakıp bütün aileyi karşısına mı alacaktır?

İlyas’ın kendisini mecbur bıraktığı seçim karşısında Hülya, herkesin kaderini etkileyecek bir karar alırken; İlyas bu kararın üzerine asıl hamlesini yapmak için hareket geçer. Yusuf Soykan’ın ölüm yıldönümünde yaşanacak büyük bir olay, Soykanları ölümle burun buruna getirecektir.

‘Aile’ yeni bölümüyle 16 Mayıs Salı saat 20.00’de S how TV’de!

Yorumlar (0)