“Divane, oyunculuk hayatımdaki en keyifli rol…”

DİZİ 11.03.2022, 17:44 11.03.2022, 17:47
“Divane, oyunculuk hayatımdaki en keyifli rol…”

Her hafta sonu milyonlarca izleyiciyi TRT 1 ekranlarında buluşturan Gönül Dağı, gönüllere dokunan, seyredenleri derinden etkileyen duygu yüklü hikayeleriyle de büyük beğeni topluyor. İşte izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı, sözleri ve davranışlarıyla hayat dersi veren bu karakterlerden biri de “Divane”, nam-ı diğer “Güneşi Toplayan Adam”…

Ciritçi Abdullah’ın (Yavuz Sepetçi) sevdikleriyle birlikte sık sık ziyaret ettiği, her seferinde onları rahatlatan duraklardan biri “Güneşi Toplayan Adam”ın dağdaki mekanı…

“İzleyiciler, Divane’yi çok seviyorlar… Gerçekten aramızda bir bağ oluştu…”

Ünlü sanatçı Sait Seçkin’in başarıyla canlandırdığı Divane’nin hikayesi, izleyenlerin gözlerini yaşartıyor, yürekleri burkuyor… Gözleri görmeyen eşinin mezarı karanlıkta kalmasın, aydınlansın diye yıllardır elinde bir elekle güneşi toplayan Divane’nin aşkının, sadakatinin insanlara örnek olmasını dilediğini belirten Sait Seçkin, “İzleyiciler, Divane’yi çok seviyorlar ve gerçekten aramızda bir bağ oluştu. Tüm izleyenlere çok teşekkür ediyorum.” diyor.

“Divene ve Ciritçi Abdullah, Anadolu’nun benzersiz tasavvuf felsefesi temsilcisi gibiler…”

Gönül Dağı’nın başarısını sade ve içten olmasına bağladığını kaydeden Seçkin, “Her eserin değeri ve toplumsal yansıması zamanla belirlenir. Gönül Dağı izleyicilerinden gerçekten çok içten tepkiler alıyorum. Büyük emeklerle çekilen, her cümlesi özenle seçilen dizide rol almak benim için büyük mutluluk. Divane, oyunculuk hayatımdaki en keyifli rol. Divane ve CiritçiAbdullah, Anadolu’nun benzersiz tasavvuf felsefesinin temsilcisi birer filozof gibi… Verdikleri derin mesajlardan etkilenmemek elde değil… ” şeklinde konuşuyor.

“Tam bir İstanbul aşığıyım…”

Oyunculuğun yanında dublaj da yaptığını ve çok boş zamanının olmadığını ifade eden Sait Seçkin, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Tam bir İstanbul aşığıyım… Boş vaktim olursa İstanbul’da gezmek en büyük tutkum. Ayrıca uzun yıllardır şiir yazıyorum. Hayalim bir gün bunları bir kitap olarak yayınlayabilmek… Senaryo çalışmalarım da var.”

Yorumlar (0)