Doctor Who festival özel bölümünden çarpıcı fotoğraflar

DİZİ 09.10.2020, 12:35
Doctor Who festival özel bölümünden çarpıcı fotoğraflar

Dün akşam saat 20:40’ta gerçekleştirilen New York Comic Con X MCM Comic Con Metaverse Dr. Who paneline konuşmacı olarak katılan dizi oyuncuları Jodie Whittaker (Doktor), Mandip Gill (Yaz) ve Bradley Walsh (Graham) merakla beklenen tatil özel bölümü Dalek’lerin Devrimi’nden iki yeni fotoğraf paylaştı.

İlk fotoğrafta sezon finalinde yüksek güvenlikli bir uzaylı hapishanesine kapatılan Doktor’un tutukluluk hallerini görüyoruz. İkinci fotoğraf ise, Yaz, Ryan ve Graham'ın Sheffield'de Doktorun yanlarında olmadığı ve nerede olduklarını da bilmedikleri zamanlarına dair ipuçları veriyor.

Yaklaşan festival özel bölümünde, Doktor'un en büyük ve en korkulu düşmanlarından biri olan Dalek’lerin dönüşünü göreceğiz. Doktor, yüksek güvenlikli bir uzaylı hapishanesine kapatılmıştır. İzole, yalnız bir haldedir ve kaçma ümidi yoktur. Çok uzakta, Dünya'da, en yakın arkadaşları Yaz, Ryan ve Graham hayatlarını onsuz geri almak zorundadırlar. Ancak bu kolay değildir. Eski alışkanlıklar kolay bırakılmaz. Özellikle rahatsız edici bir plan olduğunu keşfettiklerinde. Hem de Dalek içeren bir plan... Doktor olmadan bir Dalek ile nasıl savaşabilirsiniz?

New York Comic Con X MCM Comic Con Metaverse Dr. Who paneli:

Yorumlar (0)