Doğa boşanma kararı alıyor!

DİZİ 07.01.2023, 12:38
Doğa boşanma kararı alıyor!

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle soluksuz izlendi. Dizi ABC1 20+’da 6.21 izlenme oranı 13.94 izlenme payı, AB’de 5.97 izlenme oranı 15.01 izlenme payı, Total’de ise 4.93 izlenme oranı 11.30 izlenme payı aldı. Sosyal medyada da sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla övgü toplayan dizi Twitter’ın TT listesinde #KızılcıkŞerbeti etiketiyle bir saat boyunca zirvede yer aldı.

YENİ TANITIM BÜYÜK MERAK UYANDIRDI!

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ise Ömer’le yaşanan olayların ardından Kıvılcım’ın büyük bir üzüntü yaşadığı ekrana geldi. Nursema ve annesi arasındaki gerginlik büyümeye devam ederken Doğa’nın anne evine dönmesi dikkatleri çekti. Tanıtımda Doğa’nın Kıvılcım’a boşanmaya karar verdiğini söylemesi şimdiden büyük merak uyandırdı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.

Yorumlar (0)