Fandom’un afiş ve teaser’ı yayınlandı!

DİZİ 23.09.2021, 10:52 24.09.2021, 12:07
Fandom’un afiş ve teaser’ı yayınlandı!

Dijital içerik platformu beIN CONNECT’in özgün senaryosu ve güçlü kadrosuyla merak uyandıran yepyeni beIN ORIGINALS dizisi Fandom’un afişi ile birlikte ilk tanıtım filmi yayınlandı.

Yapımcılığını OM CONTENT’in genç ve tecrübeli kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu’nun üstlendiği, usta yönetmen Tayfun Güneyer’in yazıp yönettiği “Fandom” mini dizisinin afişi ve ilk teaser’ı izleyici ile buluşuyor. Özgün senaryosu ve güçlü kadrosuyla yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan Fandom’un başrol oyuncuları Şahin Irmak, Tuğçe Altuğ ve Eren Vurdem dizinin afişi için kamera karşısına geçerken, diziden ilk görüntüler de paylaşıldı.

“Fandom”, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının sosyal medyada “fandom” adı altında örgütlenip, dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri savaşı anlatırken, aynı anda TV ve dizi sektörünü kara mizah türünde eleştirel bir yaklaşımla ele alıyor.

İzleyiciyi ekran başına kilitleyecek “Fandom”, ilginç hikayesi ile yakında beIN CONNECT’te ekrana gelecek.

“Fandom”; Tayfun Güneyer’in dijital platformlar için yarattığı ilk mini dizi projesi olmanın yanı sıra OM Content’in de ilk işi olma özelliği ile merak uyandırıyor.

Yorumlar (0)