“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”de dengeler değişiyor

DİZİ 08.12.2022, 15:18 09.12.2022, 09:49
“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”de dengeler değişiyor

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Dizide Sadi geçmişi Songül’e anlatmak ister ama Songül, Sadi’yi dinlememe konusunda kararlıdır. Derya da Songül’le konuşmak için birçok yol dener. Songül’e kendini anlatacak yollar arayan Sadi, Gizem’in annesiyle ilgili acı bir haber alır. 12-B bu sefer bir acıyı paylaşmak için toplanırken Gizem’in üzüntüsüne destek olmaya çalışan Araz ve Mert arasında sinirler gerilir.

Can’la birlikte kasayı açmayı başaran Aylin, mahkemede babasının suçsuz olduğunun kanıtlanacağından eminken Esra’nın hamlesiyle elindeki delili kaybeder. Oğuz, mahkeme zamanının yaklaşmasıyla delilin gelmesini beklerken, Aylin delile yeniden ulaşabilecek midir?

Liseye gelen savcının raporu çıkar. Rapor sonucunu liseye gelen araçla öğrenen beşli, yolun sonuna geldiğini düşünür. Evlat acısıyla yanan Servet’in hamlesi Mert’i hiç olmak istemediği bir durum içine sokar. Songül ve Sadi arasındaki konuşma ise sonunda gerçekleşir.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, yeni bölümüyle 8 Aralık Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

Yorumlar (0)