Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de kötü sürpriz

DİZİ 27.10.2022, 12:47 28.10.2022, 09:59
Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de kötü sürpriz

Show TV’nin yapımını BKM’nin üstlendiği, perşembe akşamlarına damgasını vuran ve sosyal medyada da çokça konuşulan dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, yönetmenliğini ise Altan Dönmez üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 15. bölümünde; Songül arabadan son anda atlayarak kendini kurtarmayı başarır. Durumu rapor etmek için Organize Şube’ye gittiğindeyse Serdar müdür başta olmak üzere ekip arkadaşları da büyük bir şok geçirir. Yılan ekibinin toplantısı akla gelmeyecek bir yerde olurken Sadi de toplantıda en ön sırada yerini alır. Semih’le buluşan ikiliden Songül, Yılan ekibi tarafından bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Melek’i evden kovan Aygün’ün Celal’in tahtasına yazdığı yazılarla aklı karışır. Celal’in dolduruşuyla kızını aramak için gittiği adreste olay çıkarmayı ihmal etmez. Melek gizlendiğini sandığı yerde çocukluğuna ait anıları hatırlarken gece sonunda yalnız olmadığını bir kez daha anlar.

Meltem’in oynadığı oyun Kıvanç ve Derya’nın birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlarken Yaver de Sadi’den aldığı emirle eski defterleri araştırmaya başlar. Yaver’in ulaştığı bilgiler Sadi’yi Derya’nın karşısına çıkarırken Derya’nın bu sefer Sadi’ye inanmak gibi bir niyeti yoktur. Songül’ün Sadi’yle yaptığı telefon görüşmesi beklenmeyen bir adreste son bulurken Payaslı doğum günü hediyesini almaya bir adım daha yaklaşacak mıdır?

Karabayır Lisesi’ndeyse geçmiş bir kez daha gün yüzüne çıkar. Okula gelen davetsiz bir misafir 12-B sınıfına girer. Kapanmayan hesaplar ve ateş almaya hazır bir silah artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının habercisidir.

Najat Kırdar’ın adresine arama emrinin çıkması ekibi harekete geçirir. Ekip olay yerinde arama yaparken Songül de Najat’ın odasında aramalarına devam eder. Elde ettiği belgeye sevinen Songül bir patlama sesiyle ne olduğunu anlamaya çalışırken girdiği odadan çıkamayacağını daha bilmiyordur.

Yorumlar (0)