Gerilimli bir macera başlıyor

DİZİ 05.10.2021, 16:00 05.10.2021, 17:24
Gerilimli bir macera başlıyor

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”in yeni bölümü bugün saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Babalarıyla yüzleşen Azra, Sanem ve Güneş’in duyguları alt üst olmuştur. Hayatlarında kalmaya kararlı olan Faruk’u bir tehlike olarak gören Çolpan’ın ise tüm çabalarına rağmen geçmiş peşini bırakmayacaktır. Azra’nın tesadüfen karşılaştığı çaresiz bir anne kısa bir süre içinde hayatına hem umut hem keder getirecektir.

İlk duruşmaya bir gün kala, Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül’ü hem heyecanlı hem de gerilimli bir macera beklemektedir. Sergen, gerçek yüzünü gören Yıldırım’a kendini ispat etmek için yeni stratejiler peşindeyken, Yıldırım yıllar sonra belki de en son konuşmak isteyeceği kişi, Çolpan Cevher ile yüz yüze gelecektir.

Alpay’a olan öfkesiyle intikam yolunda hızla yürüyen Songül’ü ise inanmakta güçlük çekeceği gerçekler bekler. Sanem’in, Ural ve kızıyla yakınlığından rahatsız olan Eylül, kurnaz planlarıyla Sanem’in kuyusunu kazmaya niyetlenir. Azra ve Sanem’in hayatlarını değiştirecek bazı gerçekler ise şans eseri şahit oldukları bir konuşmayla ortaya çıkar…

Yorumlar (0)