Gönül Dağı ailesine ödüllü bir oyuncu katıldı

DİZİ 23.09.2022, 14:40 24.09.2022, 11:11
Gönül Dağı ailesine ödüllü bir oyuncu katıldı

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren her hafta birinci olarak başarısıyla adını Türk televizyon tarihine yazdıran Gönül Dağı ailesi gün geçtikçe büyüyor. Diziye altmış dokuzuncu bölümde ödüllü bir sanatçı Mücahit Koçak da katılıyor.

Ramazan’ın (Cihat Süvarioğlu) askerlik arkadaşı Fezai rolünde izleyeceğimiz Koçak, “TRT izleyicilerinin gözdesi olan ve her hafta beğenerek izlediğim Gönül Dağı ailesine katılmak benim için büyük mutluluk. “ dedi.

2019 yılında rol aldığı “Bozkır” filmindeki performansıyla 56. Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Mücahit Koçak, Gönül Dağı’nda Ramazan’ın otel sahibi askerlik arkadaşı olarak yine büyük beğeni toplayacak.

Aylar önce evlenmelerine rağmen bir türlü balayına çıkamayan Ramazan ve Asuman (Hazal Çağlar), dağda güzel bir otele gelir. Askerlik arkadaşının otelinde güzel bir balayı geçirme hayalleri kuran çifti burada hiç ummadıkları sürprizler beklemektedir. Askerlik arkadaşı Fezai’nin (Mücahit Koçak) saatler süren askerlik anılarını dinleyen çifti odalarına çekildiğinde hangi olaylar bekliyor Gönül Dağı’nın altmış dokuzuncu bölümünde izleyeceğiz.

Gönül Dağı’nın 69. Bölümü, 24 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...

Yorumlar (0)