Gül Masalı dizisinin jenerik şarkısı Aydilge'den

DİZİ 28.06.2022, 14:37 29.06.2022, 14:24
Gül Masalı dizisinin jenerik şarkısı Aydilge'den

Solo kariyerinin yanı sıra yaptığı dizi müzikleriyle de büyük bir başarı elde eden Aydilge'nin bu sezon hangi dizinin sesi olacağı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Gül Masalı adlı dizinin jenerik şarkısını seslendiren ve sözlerine imza atan Aydilge, yine izleyicilerden tam not aldı. Dizinin duygusunu yansıtmak için hüzünlü ama aynı zamanda umut dolu sözler yazdığını dile getiren Aydilge, ''Jenerik müziği, dizinin lokomotifidir aslında, o yüzden sözleri yazarken ve seslendirirken karakterlerin ruh hallerini özümsüyorum. Senaryoyu okuyorum ve tüm ekiple konuşup, yaratmak istedikleri dünyayı anlamaya çalışıyorum. Sonrasında ise kendimi duygularıma bırakıyorum.'' dedi. Daha önce müziğini yaptığı dizilerin hep uzun soluklu sürmesi ve çok sevilmesi nedeniyle dizilere uğur getirdiği söylenen sanatçı, ''Bu sefer ana tema, sevgili besteci arkadaşım Ayşe Önder'e aitti. Onun üzerine vokal line ve söz yazıp, ardından da seslendirmek çok keyif verici oldu. Uğurumun yine devam etmesini diliyorum'' dedi.

Gül Masalı; annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkili hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanan dizide Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi birbirinden başarılı duayen isimler rol alıyor..
Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Dizinin proje tasarımını ise Soner Caner üstleniyor.

Yorumlar (0)