Gülben, Doktor Hanım'a gidiyor

DİZİ 18.06.2021, 13:08 19.06.2021, 10:08
Gülben, Doktor Hanım'a gidiyor

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı "Kırmızı Oda", yeni bölümüyle bu akşam TV8’de olacak.

Diziye Masumlar Apartmanı'ın Gülben karakteri konuk olacak. Mitra (Melisa Aslı Pamuk), otelin devir işlemlerinden sonra babasının aşkıyla tanışmaya gelip karşısında kendisini bulan Zafer’in yaşadığı şoku Doktor Hanım’a anlatır.

Zafer (Yiğit Özşener), eşi Nihal’e aşık olduğunu sevinç içinde Doktor Hanım’la paylaşırken, diğer yandan da babasının Mitra ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra hayata karşı bakış açısının nasıl değiştiğini açıklar.

Zafer’le yeniden başlamanın heyecanını yaşayan Nihal (Esra Ronabar), hayatındaki değişimin doğurduğu güzel sonuçları Doktor Hanım’la paylaşarak ona teşekkür eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), sıfırdan bir hayat kurmaya çalıştığını, Miço’ya çok duygulanacağı bir teklif götürdüğünü Doktor Hanım’la paylaşırken mutluluk gözyaşları döker. Sadi’nin eşi Azra (Deniz Uğur), Doktor Hanım’la tanışmak için kızlarıyla birlikte kliniğe ziyaret gerçekleştirir.

Doktor Hanım’ın kapısını çalan sürpriz isim ise herkesi şaşırtacak.

Yorumlar (0)